Æggekage med kartofler

Du skal bruge:

600 g forkogte kartofler i tern

1 dl letmælk

1 tsk mel

6 æg

150 g revet cheddar

1 tsk groft salt

Friskkværnet peber

Purløg

2 pk bacon i skiver

Fremgangsmåde:

Bland salt, peber og mel i en skål. Pisk mælken i lidt efter lidt. Piske æg i mælken. Vend kartofler i tern og ost i massen.

Smør et ildfast fad på ca 15×25 og kom massen i. Steges i ovnen i 40 min. ved 175 grader.

Steg bacon enten på pande eller i ovnen.

Server æggekagen pyntet med bacon og purløg – gerne med et stykke lækkert rugbrød.

Tips: kom lidt grov sennep på rugbrødet. Det giver et skønt modspil til æggekagen.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *