Burgerboller

Burgerboller


16 stk

Du skal bruge:

3 dl mælk

25g gær

25g smeltet smør

1 spsk sukker

200g hytteost

550g mel

Fremgangsmåde:

Lun mælken og smør og rør gæren i. Rør de øvrige ingredienser i og ælt dejen på røremaskine eller i hånden. Lad dejen hæve tildækket i 45 min.


Del dejen i 16 boller – tryk dem flade og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.


Læg et bagepapir ovenpå bollerne og sæt en plade ovenpå. Lad bollerne efterhæve i 30 min. Ved at pladen er ovenpå bollerne, så sikre du at de ikke bliver for høje.

Pensel bollerne med æggehvide og drys med sesamfrø


Bag bollerne i 15-20 min ved 175 grader


Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *