Buttetdejstærter med asparges og serranoskinke
20 stk
Du skal bruge:
2 ruller butterdej
500 g grønne asparges
1 æg
8 skiver serranoskinke (eller parmaskinke)
50 g cremefraiche (18%)
Salt og peber
Lidt friskrevet parmesanost
Fremgangsmåde:
Skær hver rulle ud i 10 rektangler. Placer dem på bagepapir og fold kanten en smule. Prik bunden med en gaffel.
Rør æg og cremefraiche sammen og smag til med salt og peber. Smør blandingen ud på butterdejen.
Vask asparges og knæk den nederste del af.
Skær dem i halve.
Skær skinken på langs i strimler og sno det omkring dine asparges.
Læg 2-3 asparges på hver butterdejstærte og riv parmasan ud over.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 min.
Nydes lune.
Velbekomme