Cake pops / Cake balls

Cake pops / Cake balls

Når jeg laver kage, så gemmer jeg som regel kanterne, når jeg skærer kagen ud. Nu har jeg kigget på kanterne fra en snickerskage i min fryser længe – så NU var det tid til at gøre noget ved det.

Jeg ville lave pop cakes. Men pga. indholdet i snickerskagen, så var den ikke super til formålet. Jeg indså derfor, at jeg måtte lave kugler i stedet – de må jo så hedde cake balls 😂

Du skal bruge:

Kagerester f.eks chokoladekage

Phillidelphia smøreost

Chokolade til overtræk

Fremgangsmåde:

Kom kagen i din food processor og kør massen indtil den er helt smuldret

Kom 1 spsk phillidelphia i og kør til dejen samler sig.

Kan være du skal tilføje 1 spsk mere alt efter hvilken kage du bruger.

Rul kugler af dejen og stil det på køl.

Smelt chokoladen og overtræk kuglerne.

Lad dem stå på køl til du skal bruge dem.

Hvis du vil lave dem som cake pops i stedet, så tager du tynde ispinde og dypper dem i chokolade og stikker dem i kuglerne.

Lad det stivne inden du overtrækker kuglen, så det hjælper med at holde kuglen på plads.

Kan pyntes lige som du kan lide det.

Opbevares køligt.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *