Carolines hindbærsnitter

Carolines hindbærsnitter

Carolines hindbærsnitter

Dette er sønnens absolutte favorit. Stod det til ham, så var der friskbagte hindbærsnitter på menuen hver dag.

Du skal bruge:

250 g smør

250 g sukker

500 g hvedemel

3 æg

1 glas hindbærmarmelade

400 g flormelis

Krymmel

Fremgangsmåde:

Smør og sukker piskes godt. På lidt lavere hastighed kommes melet i og piskes lidt så det mest af alt ligner smulder.


Pisk æg sammen i en skål og kom lidt af æggemassen i ad gangen – pisk et par minutter mellem hver gang


Når dejen har samlet sig, deler du den i 2 og ruller hver halvdel ud mellem 2 stykker bagepapir


Bages i ovnen i 15 min ved 175 grader.

Mens kagen er varm, smøres den ene med hindbærmarmeladen. Læg herefter den anden ovenpå.


Når bundene er kølet helt ned, så smøres de med glasur og drysses med krymmel


Skær siderne væk (spises evt undervejs) og skær så snitterne ud i den ønskede størrelse. De kan sagtes laves dagen før.


Velbekomme 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *