10 -12 stk (ved 16 cl glas)
Du skal bruge:
200 g phillidelphia eller buko naturel (ikke light)
2 spsk flormelis
1/2 liter fløde
2 tsk vaniljesukker
Oreo toppings 100-150 g
1 pose frosne hindbær
1 pose frosne mango
3 blade husblas
1 dl vand
Fremgangsmåde:
Kom 1 1/2 blad husblas i en skål med koldt vand i 20-30 min.
Posen med frosne hindbær kommes i gryde med en 0,5 dl vand. Koges op og blendes eller moses med stavblender.
Kom hindbær massen gennem en si hvis du vil undgå kernerne.
Vrid husblas for vand og kom det i den varme hindbær. Rør rundt til det er opløst. Kom massen i en si og pres det igennem. Hæld det i enten en sprøjteflaske eller sprøjtepose.
Fordel hindbær i serveringsglas og stil dem på køl.
Pisk phillidelphia osten med flormelis og vaniljesukker til det er en jævn glat masse. Pisk fløden fil flødeskum. Vend forsigtigt ost og flødeskum sammen, indtil massen er glat og jævn. Kom det i en sprøjtepose.
Når hindbærmassen har sat sig, fordeles halvdelen af cheesecaken ovenpå hindbærmassen. Forsigtig med en teske fordel så laget er jævnt og helt ud.
Fordel oreotopping jævnt – bank forsigtigt med en teske så den ligger så jævnt som mulig.
Fordel resten af cheesecaken og brug igen en teske til at gøre det så jævnt som muligt og sikre at det ligger helt ud til glasset. Stil det på køl.
Kom 1 1/2 blad husblas i en skål med koldt vand i 20-30 min.
Kom den frosne mango i en gryde med 0,5 dl vand. Varm det op og kom det i enten en blender eller brug en stavblender. Kom massen gennem en si.
Vrid husblas for vand og kom det op i den varme mango. Rør til det er opløst og kom det igennem en si. Hæld mangoen på en sprøjteflaske eller i en sprøjtepose.
Fordel mangomassen ovenpå det sidste lag cheesecake og stil på køl til du skal servere.
Tips:
Kan med fordel laves dagen før.
Pynt evt med lidt spiselige blomster.
Velbekomme