Chilli cheesetops

Andet forsøg med de fristende små kugler – stort hit hos datteren som selv stod for at lave dem denne gang.

Du skal bruge:

400g cheddar blok

1-2 friske chilli eller 1-2 spsk jalapenos fra glas

1 spsk paprika

Rasp

Hvedemel

Sammenpisket æg

Fremgangsmåde:

Riv cheddar i en skål

Snit dine chilli/jalapenos fint

Bland den revne ost med chilli/jalapenos. Tag lidt op i hånden og pres det sammen til en klump.

Rul kuglerne først i hvedemel, dernæst i æg og til sidst i rasp. For dobbelt panering skal du lige have kuglerne tilbage i ægget og til sidst en tur i raspen

Varm olien i en tykbundet gryde til omkring 180 grader. Steg kuglerne i olie til de er gyldne.

Serveres varme

Tips:

De kan sagtens fryses og varmes i ovnen 15 min ved 175 grader varmluft.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *