Chokoladekage med kærnemælk

Chokoladekage med kærnemælk


Chokoladekage kan næsten alle lide. Men det er rart med en opskrift der kan laves i forvejen og som er hurtig og nem. Det er denne opskrift. Den er svampet og lækker – den kan sagtens holde sig i flere dage.

Du skal bruge:

600 g mel

500 g sukker

3 tsk natron

1 stor spsk vaniljesukker

1,5 dl rapsolie

1 liter kærnemælk

9 spsk kakao

150 g hakket chokolade

Flormelis

Fremgangsmåde:

Alt røres godt sammen til en ensartet dej  og hældes op i bradepande – 1 portion svarer til en lille bradepande på 25×35

Bages ved 175 grader i ca. 30-40 min. Tjek med gaffel eller kødnål. Der må ikke hænge dej på når du stikker i kagen.

Afkøles og overhældes med glasur i lige den farve du har lyst til.


Velbekomme 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *