Crumbl cookie kopi – turtle

Turtle cookie

Hvis du ser kage videoer fra USA på sociale medier, så har du sikkert set reviews af Crumbl Cookies. Jeg har i hvert fald – rigtig mange gange. Jeg faldt over @cookingwithjarli som har lavet kopier af deres cookies og så måtte jeg jo også lige prøve. Her er første skud på stammen – en kopi af Crumbl’s Turtle cookie

20-25 stykker

Du skal bruge:

340 g smeltet smør

385 g brun farin

150 g sukker

5 æg

1 spsk vanilje aroma eller vanilje pasta

2 spsk glukose sirup

544 g mel

160 g kakao

1 spsk majsstivelse

1 tsk salt

1 tsk bagepulver

150 g hakkede pekan (jeg brugte hasselnødder)

1 dåse Dulce de leche

100 g chokolade

Fremgangsmåde:

Rør smeltet smør med brun farin og sukker til det er en ensartet masse.

Tilsæt æg, glukose og vanilje og rør det kort.

Tilsæt mel, kakao, salt, bagepulver og majsstivelse og rør kort til det samler sig.

Lad dejen stå i 5 min – 10 min

Brug en isske eller en spiseske til at sætter kugler af dejen på pladen. Jeg bruger en isske med diameter på 5,5 cm. Det giver 23 cookies. Fordelen ved skeen er at kagerne bliver ens størrelse og det er langt hurtigere end at veje hver kugle.

Rul hver kugle i de hakkede nødder så hele kanten er dækket.

Sæt kun 6 pr plade, da de flyder godt ud.

Bag dem i alm ovn ved 175 grader i 15 min.

Når de er kolde, så smøres de med et par tsk Dulce de leche og toppes med smeltet chokolade og nødder.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *