Flødekarameller

Flødekarameller

Du skal bruge:

1 dl fløde

1/2 dl lys sirup

1/2 dl sukker

2 spsk glykosesirup

Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienser i en stor bøtte egnet til microovn. Det bliver meget varmt, så vigtigt at den kan klare det.

Sæt bøtten i microovnen i 5 min.

Tag den ud og rør karamellen godt.

Sæt den tilbage i microovnen i 1 min.

Tag bøtte ud og rør det godt. Put en tsk i et glas koldt vand i 30 sek. Tag prøven op af vandet og mærk om den kan formes men ikke er for blød. Hvis den virker alt for blød, så giv den 30 sek- 1 min mere i microovnen.

Beklæd en lille form med bagepapir (ca. 15×15 cm)

Hæld karamellen i og lad den stå og køle i en times tid inden du skærer ud i mundrette stykker.

Pak flødekaramellerne ind enkeltvis.

Tips:

Drys karamellen med flagesalt inden den er kølet ned. Det smager skønt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *