Flutes lavet med tangzhong metoden
Du skal bruge:
Jævning:
35g mel
175g mel
Dej:
325g vand
650g mel (f.eks mix af durummel, tipo 00 og alm hvedemel)
1 pk gær
3 tsk salt
2 tsk sukker
2 spsk olivenolie
Fremgangsmåde:
Kom de 35g mel og 175g vand i en gryde og kog det sammen til en tyk jævning.
Kom jævning i en skål til afkøling.
Udblød gæren i resten af vandet sammen med sukker og salt. Kom olie og mel i og ælt dejen min 5-6 min enten i hånden eller på maskine.
Kom jævningen i og ælt videre i 5-6 min.
Lad dejen hæve i 30-40 min.
Dej dejen i 4 ens portioner og form 4 flutes.
Pensel med æggehvide og lad dem hæve 15 min.
Bages i ovnen ved 200 g i 12-15 min.
Velbekomme