Flutes lavet med tangzhong metoden

Flutes lavet med tangzhong metoden

Du skal bruge:

Jævning:

35g mel

175g mel

Dej:

325g vand

650g mel (f.eks mix af durummel, tipo 00 og alm hvedemel)

1 pk gær

3 tsk salt

2 tsk sukker

2 spsk olivenolie

Fremgangsmåde:

Kom de 35g mel og 175g vand i en gryde og kog det sammen til en tyk jævning.

Kom jævning i en skål til afkøling.

Udblød gæren i resten af vandet sammen med sukker og salt. Kom olie og mel i og ælt dejen min 5-6 min enten i hånden eller på maskine.

Kom jævningen i og ælt videre i 5-6 min.

Lad dejen hæve i 30-40 min.

Dej dejen i 4 ens portioner og form 4 flutes.

Pensel med æggehvide og lad dem hæve 15 min.

Bages i ovnen ved 200 g i 12-15 min.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *