Grøntsagssuppe med laks og edamamebønner

Sådan en hverdagsaften, hvor det skal gå lidt stærkt – men hvor det gerne må være sundt. Fandt den på Arlas hjemmeside og det smagte skønt.

2 personer

Du skal bruge:

2,5 dl grønsagsboullion

500 g frossen grønt til wok

100 g edamamebønner frosne

150 g frisk laks skåret 2×2 cm stykker

2,5 dl madlavningsfløde 4% eller 8%

2 tsk salt

Frisk persille

Sesamfrø

Friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Kog bouillon med wokblandingen i 3-4 minutter.

Tilsæt edamamebønner, salt og laks – koges til laksen har skiftet farve.

Tilsæt madlavningsfløden og varm suppen igennem og smag til med peber.

Serveres med drys af hakket persille, drys af sesamfrø og med et stykke brød til.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *