Hindbær mousse

Hindbær mousse

Du skal bruge:

3 blad husblas

200 g hindbær (frosne eller friske)

25 g flormelis

250 g fløde

1 vaniljestang eller 1,5 tsk vaniljesukker

Fremgangsmåde:

Læg husblas i blød i koldt vand i 30 min

Mos bær, vaniljesukker, flormelis og varm det op i en lille gryde. Det skal ikke koge. Blend massen med en stavblender.

Vrid vandet af husblassen og kom det i den lune mos. Rør godt og kom det over i en ren skål.

Pisk fløden til en let skum. Vend en 1/3 del i hindbærmassen og rør godt. Vend resten af fløden forsigtig i.

Kom moussen på en sprøjtepose og læg den i køleskabet til den har sat sig lidt før du bruger den på kagen.

Ekstra: du kan sagtens bytte jordbær ud med f.eks jordbær.

Jeg har f.eks brugt den med jordbær i denne kage


Og i disse til sønnikes konfirmation


Velbekomme 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *