ca. 15 store eller 30 små
Du skal bruge:
50 g gær
2 dl lun mælk
125 g blødt smør
100 g sukker
1 knivspids salt
500 g hvedemel
1 æg
Æg til pensling
Remonce:
125 g blødt smør
125 g brun farin
1 spsk kanel
Fremgangsmåde:
Rør gær ud mælken. Tilsæt sukker, salt, smør og æg. Rør massen godt. Tilsæt hvedemel og ælt dejen godt igennem.
Lad dejen hvile i 1 time under klæde.
Del dejen i 2 og rul dem begge ud til en firkant. Fordel remoncen på de 2 stykker dej. Rul dejen og skær hver rulle ud i ca 7-8 snegle.
Lad sneglene efterhæve i ca. 30 min.
Bag sneglene i ovnen ved 175 g varmluft i ca 15 min.
Pyntes med glasur.
Tip:
Du kan lave sneglene klar dagen før og sætte dem i køleskabet til den sidste efterhævning. Så skal de blot bages i ovnen om morgenen og kan nydes lune og friskbagte.
Tip:
Kom 1 karamel ned i midten a sneglen og drys med hakkede pekan nødder – så bliver din kanelsnegle lige lidt ekstra lækre
Velbekomme
Se her en lille video på fremgangsmåden:
https://www.youtube.com/watch?v=pu1Y9E_s-cs&index=2&t=1s&list=PLfsXoW_Q7qVHNh9Q2RL6SFcLrSenpLoIZ