Kanelsnegle

ca. 15 store eller 30 små

Du skal bruge:

50 g gær

2 dl lun mælk

125 g blødt smør

100 g sukker

1 knivspids salt

500 g hvedemel

1 æg

Æg til pensling

Remonce:

125 g blødt smør

125 g brun farin

1 spsk kanel

Fremgangsmåde:

Rør gær ud mælken. Tilsæt sukker, salt, smør og æg. Rør massen godt. Tilsæt hvedemel og ælt dejen godt igennem.

Lad dejen hvile i 1 time under klæde.

Del dejen i 2 og rul dem begge ud til en firkant. Fordel remoncen på de 2 stykker dej. Rul dejen og skær hver rulle ud i ca 7-8 snegle.

Lad sneglene efterhæve i ca. 30 min.

Bag sneglene i ovnen ved 175 g varmluft i ca 15 min.

Pyntes med glasur.

Tip:

Du kan lave sneglene klar dagen før og sætte dem i køleskabet til den sidste efterhævning. Så skal de blot bages i ovnen om morgenen og kan nydes lune og friskbagte.

Tip:

Kom 1 karamel ned i midten a sneglen og drys med hakkede pekan nødder – så bliver din kanelsnegle lige lidt ekstra lækre

Velbekomme

Se her en lille video på fremgangsmåden:

https://www.youtube.com/watch?v=pu1Y9E_s-cs&index=2&t=1s&list=PLfsXoW_Q7qVHNh9Q2RL6SFcLrSenpLoIZ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *