Kokoskage med lime topping

Kokoskage

Kokoskage

Du skal bruge:

Dej:

2 æg

100 g smeltet smør

3 tsk vaniljesukker

200 g sukker

125 g hvedemel

1 tsk bagepulver

1 dl kokosmel

1 dl mælk

Topping:

1/4 fløde

250 g kondenseret mælk

Saft fra 2 lime frugter

Kandiseret lime:

1 del vand

1 del sukker

Limeskiver skåret tyndt

Fremgangsmåde:

Kagen:

Smelt smør og rør det med sukker og vaniljesukker.

Kom æg i og pisk.

Tilsæt mel, kokosmel og bagepulver og rør det godt.

Tilsæt mælk lidt efter lidt.

Rør dejen godt sammen og kom den i form med bagepapir.

Alt efter størrelsen af din form, så skal kagen bages mellem ca 25-35 min. Ved 175 g varmluft.

Stik i kagen, for at tjekke at den er gennembagt.

Topping:

Pisk fløden.

Under piskning hæld den kondenserede mælk i.

Tilsæt limesaften.

Når moussen samler sig, så stoppes piskning. Du skal kunne lave en top der holder formen.

Kom moussen i en sprøjtepose og fordel det på kagen.

Kandiserede limefrugt:

Kog vand og sukker op.

Kom limeskiverne i og lad dem koge med i 4 minutter.

Tag gryden af varmen og lad limefrugterne blive i lagen i 10-15 min.

Kom skiverne på et stykke bagepapir og bag dem i ovenen ved 100 grader i ca 20-30 min, til de tørrer lidt op.

Tip:

Kagen kan med fordel bages i forvejen. Mousse kan sagtens sprøjtes på kagen dagen før og opbevares i køleskab.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *