Lakrids-tranebær småkager
Jeg fik ikke talt portionen, men der bliver pænt mange.
Du skal bruge:
250 g hvedemel
0,5 tsk bagepulver
30 g lakridspulver
60 g fint snittede tranebær
190 g koldt smør
250 g rørsukker
1 æg
Fremgangsmåde:
Mel, sukker, lakridspulver, tranebær, bagepulver blandes godt. Skær smørret i små tern og kom det i skålen. Hvis du kører det på maskine, så lad det køre indtil smørret er smuldret helt. Hvis du bruger hænderne, så findel smørret i melblandingen. Dejen samles hurtigt med ægget.
Rul dejen til en pølse. Kom den i film og sæt den i køleskabet i 1 time eller til du skal bruge den.
Skær pølsen i skiver og rul hver skive til en kugle (eller brug dem i skiver). Sæt kuglerne på bagepapir og bag dem i ovnen 8-9 min ved 175 grader.
Velbekomme