Chokoladecreme med lime
Du skal bruge:
3 blad husblas
100 g hakket hvid chokolade
1/2 liter fløde
1 tsk vaniljesukker
Skal og saft fra 1 stor lime
Fremgangsmåde:
Læg husblas i blød i koldt vand.
Varm fløden op til lige under kogepunktet
Hæld det over den hakkede chokolade og rør det sammen til ensartet masse.
Vrid vandet af husblassen og kom det i den varme flødeblanding.
Rør det godt rundt, så det bliver helt opløst. Kom det evt gennem finmasket si.
Kom lime skal og saft i og rør det godt rundt.
Dæk med husholdningsfilm, helt ned på fløden, så der ikke dannes kondens. Sæt skålen i køleskabet til næste dag.
Næste dag:
Pisk forsigtigt cremen op. Du kan evt komme lidt farve i.
Nedenfor kan du se, at jeg brugte cremen som “dutter” til et brownie juletræ med sugarcookies og slikstænger af marengs
Velbekomme