Müslibar – uden bagning

Müslibar

Denne version af müslibar skal ikke i ovnen og er en lettere udgave rent kalorie mæssigt.

Du skal bruge:

60 g honning

60 g rørsukker

40 g smør

50 g hakkede mandler

50 g hakkede cashewnødder

50 g græskarkerner

150 g havregryn

30 g tørrede tranebær

Fremgangsmåde:

Sukker, honning og smør smeltes i en gryde.

Tilføj de øvrige ingredienser mens gryden står på komfuret og rør godt rundt, så honningmassen bliver godt fordelt.

Kom det op i en lille form beklædt med bagepapir. Jeg brugte en form på 20×20 cm. Sørg for at pressen det godt sammen med palet kniv.

Lad det køle af og sæt det i køleskabet i et par timer.

Skær barrerne ud og pak dem enkeltvis i film. Opbevares i en beholder i køleskabet.

Ca 170 kal pr bar

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *