Nøddebrud med saltkaramel

Nøddebrud med saltkaramel

Her er muligheden for at kombinere rester i skabet med en lækker hapser.

Du kan få brugt alle dine nødde rester eller blot lave dem med din/dine favorit nødder.

I mine havde jeg pekan, mandler, tranebær, solsikke, peanuts, græskar. Jeg havde også en rest lys sirup i skabet, så det passede perfekt i oprydningen.

Du skal bruge:

200 g nødder

1,5 dl sirup

30 g smør

3 tsk flagesalt

Fremgangsmåde:

Kom nødder, sirup og smør i en pande.

Varm det ved middel varme i ca 10 min. Siruppen vil koge ind og blive tyk

Drys med ca halvdelen af saltet og rør godt rundt.

Kom nøddemassen ud på et stykke bagepapir. Fordel det så det ligger jævnt. Drys med resten af saltet og lad det køle helt af.

Skær det i mundrette stykker. Opbevares i tætlukket krukke eller lign.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *