Nøddebrud med saltkaramel
Her er muligheden for at kombinere rester i skabet med en lækker hapser.
Du kan få brugt alle dine nødde rester eller blot lave dem med din/dine favorit nødder.
I mine havde jeg pekan, mandler, tranebær, solsikke, peanuts, græskar. Jeg havde også en rest lys sirup i skabet, så det passede perfekt i oprydningen.
Du skal bruge:
200 g nødder
1,5 dl sirup
30 g smør
3 tsk flagesalt
Fremgangsmåde:
Kom nødder, sirup og smør i en pande.
Varm det ved middel varme i ca 10 min. Siruppen vil koge ind og blive tyk
Drys med ca halvdelen af saltet og rør godt rundt.
Kom nøddemassen ud på et stykke bagepapir. Fordel det så det ligger jævnt. Drys med resten af saltet og lad det køle helt af.
Skær det i mundrette stykker. Opbevares i tætlukket krukke eller lign.
Velbekomme