Nudler med kylling
Hjemmelavet mad lavet fra bunden er dejligt. Ligeså dejligt er det, at aftensmaden nogle gange kan laves hurtigt med lidt hjælp fra pre-fabrikerede produkter.
Den her ret er en af disse, hvor man kan lave en lækker ret på ret kort tid. Er der lidt i overskud, så kan ungerne nemt varme det i microovnen når de kommer sultne hjem fra skole dagen efter.
4 personer
Du skal bruge:
1 liter pikant karrysuppe fra Karolines køkken
500 g forstegte kyllingefilet skåret i mundrette stykker
1 bundt forårsløg skåret fint
200 g rød peber skåret fint
250 g æggenudler
1 tsk groft salt
1 æble i små tern
4 spsk sød chilisauce
2 dl vand
3 håndfulde peanuts eller cashewnødder
Fremgangsmåde:
Kog suppen op under omrøring.
Tilsæt kylling, forårsløg, chilli, vand, salt og nudler og kog det i 4 minutter.
Tilsæt rød peber og æbletern og kog det 2-3 min til nudlerne er kogt færdig.
Drys med nødder og server
Tips:
Hvis du som jeg har en i husstanden der ikke er vild med æbler i mad, så sæt dem i en skål ved siden af og brug det som drys.
Velbekomme