Nudler med kylling, karrysuppe og grønt

Nudler med kylling

Nudler med kylling

Hjemmelavet mad lavet fra bunden er dejligt. Ligeså dejligt er det, at aftensmaden nogle gange kan laves hurtigt med lidt hjælp fra pre-fabrikerede produkter.

Den her ret er en af disse, hvor man kan lave en lækker ret på ret kort tid. Er der lidt i overskud, så kan ungerne nemt varme det i microovnen når de kommer sultne hjem fra skole dagen efter.

4 personer

Du skal bruge:

1 liter pikant karrysuppe fra Karolines køkken

500 g forstegte kyllingefilet skåret i mundrette stykker

1 bundt forårsløg skåret fint

200 g rød peber skåret fint

250 g æggenudler

1 tsk groft salt

1 æble i små tern

4 spsk sød chilisauce

2 dl vand

3 håndfulde peanuts eller cashewnødder

Fremgangsmåde:

Kog suppen op under omrøring.

Tilsæt kylling, forårsløg, chilli, vand, salt og nudler og kog det i 4 minutter.

Tilsæt rød peber og æbletern og kog det 2-3 min til nudlerne er kogt færdig.

Drys med nødder og server

Tips:

Hvis du som jeg har en i husstanden der ikke er vild med æbler i mad, så sæt dem i en skål ved siden af og brug det som drys.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *