Pikant kylling

4 personer

Du skal bruge:

2 store kyllingefileter skåret i strimler

En pk bacon skåret i tern

3 porre i tynde skiver

2 store løg i små tern

4 fed hvidløg skåret fint

2 røde peber i tynde strimler

1 lille dåse tomatpasta

1 dåse hakkede tomater

2 tsk timian

120 g pikantost

2,5 dl fløde

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Steg bacon og tag det op. Steg kyllingestykkerne i fedtet fra bacon og krydder det med salt og peber.

Kom kylling og bacon i et ildfast fad.

Steg løg, hvidløg og porre til de er godt bløde. Kom resten af ingredienserne i og rør godt rundt. Fordel blandingen over kyllingen.

Steges i ovnen ved 175 g varmluft i 20 min.

Serveres med ris

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *