Sarah’s müslibar
14 stk
Du skal bruge:
1 dåse kondenseret mælk
250 g havregryn
75 g kokosmel
100 g tørrede tranebær
125 g blandede kerner (solsikke, græskar, sesam)
125 g saltede peanuts
Fremgangsmåde:
Hæld den kondenserede mælk i en skål og varm den ca 1 1/2 min i microovn. Hvis du ikke har microovn lunes mælken i en gryde under omrøring indtil den er lun.
Bland de øvrige ingredienser sammen og hæld den lune kondenserede mælk over. Bland det godt sammen.
Kom massen i en form beklædt med bagepapir. Jeg brugte en på 25×35. Søg for at presse massen rigtig godt sammen.
Bag i ovnen i 1 time ved 130 g varmluft.
Lad dem hvile i ca 15 min før du skærer ud i passende størrelse.
Når müslibarerne er kølet ned, så pak dem ind enkeltvis i film og opbevar dem i køleskabet. Så er de super nemme at tage med i tasken på arbejde eller i skole.
Ved 14 stk er der ca. 300 kal i hver bar.
Velbekomme