Sarah’s müslibar

Sarah’s müslibar

14 stk

Du skal bruge:

1 dåse kondenseret mælk

250 g havregryn

75 g kokosmel

100 g tørrede tranebær

125 g blandede kerner (solsikke, græskar, sesam)

125 g saltede peanuts

Fremgangsmåde:

Hæld den kondenserede mælk i en skål og varm den ca 1 1/2 min i microovn. Hvis du ikke har microovn lunes mælken i en gryde under omrøring indtil den er lun.

Bland de øvrige ingredienser sammen og hæld den lune kondenserede mælk over. Bland det godt sammen.

Kom massen i en form beklædt med bagepapir. Jeg brugte en på 25×35. Søg for at presse massen rigtig godt sammen.

Bag i ovnen i 1 time ved 130 g varmluft.

Lad dem hvile i ca 15 min før du skærer ud i passende størrelse.

Når müslibarerne er kølet ned, så pak dem ind enkeltvis i film og opbevar dem i køleskabet. Så er de super nemme at tage med i tasken på arbejde eller i skole.

Ved 14 stk er der ca. 300 kal i hver bar.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *