Svensk pølseret
Jeg havde en pose pølser i fryseren til sommerens grill aftener som vi ikke havde fået spist. Oplagt at de så skulle bruges til en omgang svensk pølseret.
6 personer
Du skal bruge:
2 kg kogte kartofler skåret i mundrette stykker
800 g pølser (kan saftes være forskellige slags) skåret i mundrette stykker
4 løg i små tern
4 tsk paprika (sød)
1 tsk cayennepeber
1 ds koncentreret tomatpure (140g)
8-10 spsk ketchup
4 dl mælk
3 del fløde
Salt og peber
1 bundt purløg
Smør eller olie til stegning
Fremgangsmåde:
Svits løgene. Tilsæt pølserne og steg dem i 5 min. Tilsæt kartofler og krydderier og steg videre i 5-10 min til det hele tager lidt farve.
Kom mælk, fløde, tomatpure og ketchup i. Kog op under omrøring. Læg låg på og lad det simre til væske tyknes.
Pynt med purløg.
Velbekomme