Svensk pølseret

Svensk pølseret

Jeg havde en pose pølser i fryseren til sommerens grill aftener som vi ikke havde fået spist. Oplagt at de så skulle bruges til en omgang svensk pølseret.

6 personer

Du skal bruge:

2 kg kogte kartofler skåret i mundrette stykker

800 g pølser (kan saftes være forskellige slags) skåret i mundrette stykker

4 løg i små tern

4 tsk paprika (sød)

1 tsk cayennepeber

1 ds koncentreret tomatpure (140g)

8-10 spsk ketchup

4 dl mælk

3 del fløde

Salt og peber

1 bundt purløg

Smør eller olie til stegning

Fremgangsmåde:

Svits løgene. Tilsæt pølserne og steg dem i 5 min. Tilsæt kartofler og krydderier og steg videre i 5-10 min til det hele tager lidt farve.

Kom mælk, fløde, tomatpure og ketchup i. Kog op under omrøring. Læg låg på og lad det simre til væske tyknes.

Pynt med purløg.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *