Teriyaki kylling hapser

Teriyaki kylling hapser

Til tapas bordet er disse hapsere så skønne. Lige til at spise med fingrene og de kan laves i forvejen.

10 stk

Du skal bruge:

200 g kylling

Teriyaki sauce (jeg købte den fra kikkomann)

1 spsk brun farin

10 små blade hjertesalat

Syltede rødløg

Fremgangsmåde:

Skær kyllingen ud i tynde strimler og put den i en pose. Tilsæt teriyaki saucen og lad det marinere i min et par timer og gerne til næste dag.

Tag posen ud af køleskabet og tilsæt den brune farin. Rør godt rundt og steg kyllingen på panden i 5-6 min.

Lad kyllingen køle af.

Vask salaten og kom den afkølede kylling på. Top med syltede rødløg.

Spis straks eller dæk det over med film og alt det i køleskabet. Bør spises samme dag.

Tip: prøv at drysse lidt saltede peanuts på for lidt crunch.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *