Teriyaki kylling hapser
Til tapas bordet er disse hapsere så skønne. Lige til at spise med fingrene og de kan laves i forvejen.
10 stk
Du skal bruge:
200 g kylling
Teriyaki sauce (jeg købte den fra kikkomann)
1 spsk brun farin
10 små blade hjertesalat
Syltede rødløg
Fremgangsmåde:
Skær kyllingen ud i tynde strimler og put den i en pose. Tilsæt teriyaki saucen og lad det marinere i min et par timer og gerne til næste dag.
Tag posen ud af køleskabet og tilsæt den brune farin. Rør godt rundt og steg kyllingen på panden i 5-6 min.
Lad kyllingen køle af.
Vask salaten og kom den afkølede kylling på. Top med syltede rødløg.
Spis straks eller dæk det over med film og alt det i køleskabet. Bør spises samme dag.
Tip: prøv at drysse lidt saltede peanuts på for lidt crunch.
Velbekomme