Ulla dip startede hos os som Martin dip, da en god ven havde lavet det til vores bryllup. Efterhånden som vores familie og venner er blevet præsenteret for den, er den blevet omdøbt til Ulla-dip.
Den smager skønt til et dejligt stykke kød. I grill sæsonen er den en fast bestanddel på vores bord.
Den er fantastisk til stave af gulerødder og agurker. Det bedste af det hele er, at det er super nemt at lave.
Du skal bruge:
1/2 blok feta
1/2 liter græsk yoghurt
2 fed hvidløg
Fremgangsmåde:
Hvis den godt må være lidt grov, så bland det sammen med en gaffel. Hvis du gerne vil have det mere lind, så brug din foodprocessor. Mængden af hvidløg kan sagtens øges, hvis du elsker hvidløg. Kan holde sig i køleskab i 2-3 dage.
Velbekomme
Jeg ELSKER Ulla-dip OG Ulla + crew☺ Alt spiseligt fra Ullas hånd er LÆKKERT!!!
Ulla Dip = det bedste! Takket være dig er den nu udbredt her i familien og omgangskredsen også!