Brødchips
Hvis du ligesom jeg, har kæmpet med at skære skiver af rugbrød tilpas tynde, så de kunne steges sprøde, så vil du elske denne udgave.
Den er lidt rustik – men smager skønt og de bliver dejlige sprøde.
Du skal bruge:
270 g rugbrød (ca 5 skiver)
2,5 dl vand
2 spsk olie
Grov salt eller salt flager
Fremgangsmåde:
Bræk rugbrød i små stykker og kom det i en gryde med vandet og olien.
Kog blanding indtil alle klumper er væk (5-6 min).
Tag gryden af og lad det køle lidt af.
Fordel rugbrødsblandingen på bagepapir, så det ligger i et tyndt jævnt lag. Alt efter hvor store plader du har, så er der til lidt over 1 plade.
Drys med salt og bag i ovnen ved 160 grader i 50-60 min. Det skal være sprødt når du tager det ud. Hvis ikke, så giv det 4-5 min mere, men hold øje med at det ikke bliver branket.
Serveres som snacks til f.eks grøn hummus.
Velbekomme
1 Comment on “Brødchips”