Grissini stænger
Disse stænger kan laves dage i forvejen og er skønne at spise med Ulla-dip
Du skal bruge:
25 g gær
2,5 dl vand
100 g durum mel
250 g hvedemel
3 tsk groft salt
0,5 dl rapsolie
Æggehvide til pensling
Sesamfrø
Hørfrø
Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i vandet og tilsæt mel, salt og olie. Ælt dejen og lad den hæve tildækket i 30 min.
Del dejen i 2 og rul ud i en firkant på ca 0,5 cm tykkelse og med længde på 10 cm. Pensel med æggehvide og drys med sesamfrø og hørfrø. Skær dejen i 1 cm brede stænger.
Sno stængerne og læg dem på plade med bagepapir. Det er en god ide at have mel på hænderne,så går det lidt nemmere.
Lad dem efterhæve i 10 min og bag ved 200 g i 25 min.
Opbevares i tætlukket kagedåse.
Tip:
Hvis du ikke har hørfrø, så drys godt med sesam og lidt groft salt.
Velbekomme