Grissini stænger

Grissini stænger

Disse stænger kan laves dage i forvejen og er skønne at spise med Ulla-dip

Du skal bruge:

25 g gær

2,5 dl vand

100 g durum mel

250 g hvedemel

3 tsk groft salt

0,5 dl rapsolie

Æggehvide til pensling

Sesamfrø

Hørfrø

Fremgangsmåde:

Rør gæren ud i vandet og tilsæt mel, salt og olie. Ælt dejen og lad den hæve tildækket i 30 min.

Del dejen i 2 og rul ud i en firkant på ca 0,5 cm tykkelse og med længde på 10 cm. Pensel med æggehvide og drys med sesamfrø og hørfrø. Skær dejen i 1 cm brede stænger.


Sno stængerne og læg dem på plade med bagepapir. Det er en god ide at have mel på hænderne,så går det lidt nemmere.


Lad dem efterhæve i 10 min og bag ved 200 g i 25 min.


Opbevares i tætlukket kagedåse.

Tip:

Hvis du ikke har hørfrø, så drys godt med sesam og lidt groft salt.

Velbekomme 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *