Joans rejekurve

Joans rejekurve

Denne lækre hapser havde min skønne veninde med til tapasbordet nytårsaften. Super lækre.

12 stk

Du skal bruge:

Filokurv:

2 plader filodej

2 spsk olie

Rejefyld:

200 g store rejer

2 dl cremefraiche 38%

2 spsk klippet purløg

1 tsk Dijon sennep

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Den ene filodej plade pensles med olie. Læg den anden plade ovenpå og pensel den med olie.

Pensel en metal form til muffins med olie.

Udstil cirkler på 5-6 cm i diameter. Læg dem forsigtigt i muffinformen og bag dem i 12 min. ved 175 grader til de er gyldne og sprøde.

Lad dem køle helt af inden du forsigtigt tager dem ud af formen.

Rejefyld:

Afdryp rejerne godt og hak dem groft. Rør de øvrige ingredienser i en skål og vend rejerne deri.

Fordel rejefyldet i filokurvene lige inden de serveres.

Kan pyntes med spiselige blomster, kaviar eller dild.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *