Joans rejekurve

Denne lækre hapser havde min skønne veninde med til tapasbordet nytårsaften. Super lækre.
12 stk
Du skal bruge:
Filokurv:
2 plader filodej
2 spsk olie
—
Rejefyld:
200 g store rejer
2 dl cremefraiche 38%
2 spsk klippet purløg
1 tsk Dijon sennep
Salt og peber
—
Fremgangsmåde:
Den ene filodej plade pensles med olie. Læg den anden plade ovenpå og pensel den med olie.
Pensel en metal form til muffins med olie.
Udstil cirkler på 5-6 cm i diameter. Læg dem forsigtigt i muffinformen og bag dem i 12 min. ved 175 grader til de er gyldne og sprøde.
Lad dem køle helt af inden du forsigtigt tager dem ud af formen.
Rejefyld:
Afdryp rejerne godt og hak dem groft. Rør de øvrige ingredienser i en skål og vend rejerne deri.
Fordel rejefyldet i filokurvene lige inden de serveres.
Kan pyntes med spiselige blomster, kaviar eller dild.
Velbekomme

1 Comment on “Joans rejekurve”