Kylling i garam masala

Du skal bruge:

4-5 kyllinge fileter skåret i tern

1 løg i tern

3 spsk revet frisk ingefær

3 fed finthakket hvidløg

3 tsk spidskommen

1 tsk stødt chili

3 spsk garam masala

1 dåse hakkede tomater

1 dåse kokosmælk

2,5 dl hønse bouillon

Olie til stegning

Hakket persille

Fremgangsmåde:

Svits kylling i olien. Tilsæt løg, hvidløg og svits det yderligere 1 min.

Kom herefter ingefær, spidskommen, chili, garam masala i gryden og svits yderligere 1 min.

Tilsæt tomat, kokosmælk og hønse bouillon og lad retten simre under låg i 45 min.

Du kan evt. jævne retten, hvid du syntes den virker for tynd.

Serveres drysset med persille og pudi brød.

Velbekomme

1 Comment on “Kylling i garam masala

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *