Du skal bruge:
4-5 kyllinge fileter skåret i tern
1 løg i tern
3 spsk revet frisk ingefær
3 fed finthakket hvidløg
3 tsk spidskommen
1 tsk stødt chili
3 spsk garam masala
1 dåse hakkede tomater
1 dåse kokosmælk
2,5 dl hønse bouillon
Olie til stegning
Hakket persille
Fremgangsmåde:
Svits kylling i olien. Tilsæt løg, hvidløg og svits det yderligere 1 min.
Kom herefter ingefær, spidskommen, chili, garam masala i gryden og svits yderligere 1 min.
Tilsæt tomat, kokosmælk og hønse bouillon og lad retten simre under låg i 45 min.
Du kan evt. jævne retten, hvid du syntes den virker for tynd.
Serveres drysset med persille og pudi brød.
Velbekomme
1 Comment on “Kylling i garam masala”