Lagkage Bunde
Denne opskrift er super nem, hurtig og perfekt at fryse.
Du skal bruge:
4 æg
150 g sukker
150 g mel
1 tsk bagepulver
Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker luftig med elpisker eller røremaskine i 10 min.
Vend sigtet mel og bagepulver forsigtigt i. Kom dejen i en smurt form (jeg brugte en med diameter på 20 cm)
og bag den i ca 20-30 min ved 175 grader.
Stik i kagen for at sikre, at der ikke hænger dej ved.
Kagen deles i 2 eller 3 alt efter hvilken lagkage du skal lave. Det gøres nemmest når den er helt kold og gerne efter en tur i fryseren.
Hvis du gerne vil have mørke bunde, skifter du 25 g af melet ud med kakao. Det har jeg gjort på kagen der er på billederne her i opskriften.
Jeg bruger ofte og gerne enten hindbær mousse eller toblerone creme (også gerne begge). Variationerne er uendelige.
Velbekomme