Lagkage bund

Lagkage Bunde


Denne opskrift er super nem, hurtig og perfekt at fryse.

Du skal bruge:

4 æg

150 g sukker

150 g mel

1 tsk bagepulver

Fremgangsmåde:

Pisk æg og sukker luftig med elpisker eller røremaskine i 10 min.


Vend sigtet mel og bagepulver forsigtigt i. Kom dejen i en smurt form (jeg brugte en med diameter på 20 cm)


og bag den i ca 20-30 min ved 175 grader.

Stik i kagen for at sikre, at der ikke hænger dej ved.


Kagen deles i 2 eller 3 alt efter hvilken lagkage du skal lave. Det gøres nemmest når den er helt kold og gerne efter en tur i fryseren.

Hvis du gerne vil have mørke bunde, skifter du 25 g af melet ud med kakao. Det har jeg gjort på kagen der er på billederne her i opskriften.

Jeg bruger ofte og gerne enten hindbær mousse eller toblerone creme (også gerne begge). Variationerne er uendelige.

Velbekomme 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *