Laksetårn med mango og avokado

Laksetårn med mango og avokado

8 personer

Du skal bruge:

500-600 g koldrøget laks skåret i tern

1 bundt forårsløg i tern

1 rødløg i tern

8-9 avokado i tern

2 modne mango i tern

Madring i stål diameter 7 cm

Frisk dild

Frisk brøndkarse

Dip:

250 g Cremefraiche

250 g rygeost

1 spsk limesaft

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Bland laksetern og forårsløg

Bland avokado og rødløg

Placer madringen midt på tallerkenen.

Kom avokado i bunden af madringen og pres det let sammen.

Kom laksetern ovenpå og pres det let sammen.

Kom mangotern øverst og pres let.

Løft forsigtigt madringen af.

Kom lidt brøndkarse og dild på toppen.

Dressing:

Pisk rygeost, limesaft og cremefraiche sammen – smag til med salt og peber.

Server f.eks Herholdts kuvertbrød til

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *