Laksetårn med mango og avokado

8 personer
Du skal bruge:
500-600 g koldrøget laks skåret i tern
1 bundt forårsløg i tern
1 rødløg i tern
8-9 avokado i tern
2 modne mango i tern
Madring i stål diameter 7 cm
Frisk dild
Frisk brøndkarse
Dip:
250 g Cremefraiche
250 g rygeost
1 spsk limesaft
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Bland laksetern og forårsløg
Bland avokado og rødløg
Placer madringen midt på tallerkenen.
Kom avokado i bunden af madringen og pres det let sammen.
Kom laksetern ovenpå og pres det let sammen.
Kom mangotern øverst og pres let.
Løft forsigtigt madringen af.
Kom lidt brøndkarse og dild på toppen.
Dressing:
Pisk rygeost, limesaft og cremefraiche sammen – smag til med salt og peber.
Server f.eks Herholdts kuvertbrød til
Velbekomme
