Passionsfrugt panna cotta
Du skal bruge:
1/2 liter fløde
1 vaniljestang
1 dl sukker
3 blade husblas
6 passionsfrugter
Fremgangsmåde:
Husblas udblødes i koldt vand i 30 minutter.
Resten kommes i en gryde og varmes langsomt op til lige før kogepunktet.
Vrid husblas for vand og rør det godt ud i den varme flødemasse.
Kom blandingen gennen en si og fordel i glas eller små skåle.
Sættes i køleskabet i min. 3 timer.
Pynt:
Kerner der bliver tilbage i sien kan spredes ud på bagepapir og bages 2-3 timer i ovnen ved 100 grader. Bræk/skær i små stykker og brug som et syrligt drys ovenpå panna cotta.
Pynt med små karamelkugler/chokolade kugler vendt i guldstøv og karamel popcorn http://ullasverden.dk/karamel-popcorn/
Velbekomme