Passionsfrugt panna cotta

Passionsfrugt panna cotta

Du skal bruge:

1/2 liter fløde

1 vaniljestang

1 dl sukker

3 blade husblas

6 passionsfrugter

Fremgangsmåde:

Husblas udblødes i koldt vand i 30 minutter.

Resten kommes i en gryde og varmes langsomt op til lige før kogepunktet.

Vrid husblas for vand og rør det godt ud i den varme flødemasse.

Kom blandingen gennen en si og fordel i glas eller små skåle.

Sættes i køleskabet i min. 3 timer.

Pynt:

Kerner der bliver tilbage i sien kan spredes ud på bagepapir og bages 2-3 timer i ovnen ved 100 grader. Bræk/skær i små stykker og brug som et syrligt drys ovenpå panna cotta.

Pynt med små karamelkugler/chokolade kugler vendt i guldstøv og karamel popcorn http://ullasverden.dk/karamel-popcorn/

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *