Marengs Toppe
Brug dem som småkage eller som pynt på din kage – brug dem i hvide, lyserøde, grønne eller hvilken som helst farve – tilsæt smag som lakrids eller frugtsmag – det er kun fantasien der sætter grænsen.
Du skal bruge:
2 bærge æggehvider (eller hvide fra 3 æg)
225 g sukker
Fremgangsmåde:
Pisk hviderne til de er helt stive. Vend skålen på hovedet for at teste det.
Kom sukker i mens hviderne fortsat piskes. Kun lidt sukker ad gangen.
Vend pasta farve i og put blandingen i en sprøjtepose og sæt små toppe af massen på en plade med bagepapir.
Bag toppene ved 100 grader i 45 min. Sluk ovnen og lad marengs toppene blive i den lukkede ovn til den er kølet ned.
Spis dem som de er eller brug dem til at pynte kager med.
Her har jeg pyntet en cheesecake med knuste og hele marengs toppe.
Velbekomme
Marengs kan laves i alle former og farver 😊
Se også marengs juletræer
1 Comment on “Marengs toppe”