Sneax bar

Sneax bar

Et forsøg på at lave et kryds mellem en twix og en sneakers 

Du skal bruge:

1 portion Sugar cookie dej

1 portion Karamel

400 g peanuts med salt

350 g lys chokolade

Evt, 1/2 tsk mycro

Fremgangsmåde:

Skær dejen ud til den ønskede størrelse – f.eks 3×10 cm

Bag en bunden og lad dem køle helt af.

Lav en portion karamel og lad den køle lidt

Bland peanuts i og rør godt rundt.

Fyld karamel/peanuts fyld på de afkølede bunde.-

Lad dem køle helt så karamellen bliver mere fast i det.

Smelt chokolade og tilsæt evt. mycro, som hjælper med at stivne chokoladen, hvis tempereringen af chokoladen ikke sidder helt i skabet.

Fordel chokoladen og ryst dem kort, så laget ikke bliver for tykt.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *